Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

[mkdf_blog_list widget_title='Related Posts' number_of_posts='3' space_between_columns='normal' order_by='date' order='ASC' image_size='thumbnail' post_info_section='yes' number_of_columns='1' type='simple' ]

Therapieën

Je kan bij ons terecht voor een breed spectrum aan therapieën.
Afhankelijk van uw vraag en behoefte wordt er samen gekeken naar welke therapie het beste aansluit bij uw noden. Indien nodig kan er in samenspraak beslist worden tot een samenwerking met meerdere disciplines.

Podologie Antwerpen 2
Podologie

Onderzoek naar en behandeling van alle problemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voeten.

Osteopathie Antwerpen 1
Osteopathie

Osteopathie is een manuele behandelmethode waarbij de oorzaak van een lichamelijke klacht wordt onderzocht en behandeld.

Kinesitherapie Antwerpen 2
Kinesitherapie

Evaluatie, genezing en revalidatie (heropvoeden) van de klachten en bewegingspatronen waarbij de individuele persoon in zijn totaliteit bekeken wordt.

Kindergastroenterologie Antwerpen 1
Kindergastroenterologie

Maag darm problemen en voeding bij kinderen.

Deglutologie Antwerpen 1
Deglutologie

Advies, ondersteuning en zorg voor uw baby, peuter, kleuter, tiener en puber die moeilijk kan eten of drinken.

diëtiste Antwerpen 1
Diëtisten

Behandeling met een op maat gemaakt voedings- of dieetadvies om de lichamelijke gezondheid te bevorderen.

allergologie 1
Allergologie

Functie testen om de opsporing van voedselallergieën en voedselintoleranties op te sporen

Samen op
pad voor zorg op maat

Urban Clinic biedt ambulante medische en para-medische zorg aan personen, kinderen en volwassenen, die hun gezondheid willen verbeteren of een probleem willen oplossen. De verzorger of begeleider neemt de verantwoordelijkheid op om samen op pad te gaan. De structuur is minimalistisch om de essentie te koesteren: het contact tussen mensen en dienstbaarheid in een nieuwe, dynamische woonomgeving. Contact is direct en laagdrempelig. Wachttijden worden minimaal gehouden. We beschouwen het onze opdracht om een probleem te omschrijven (diagnose), samen een plan voor zorg en begeleiding op te stellen (therapie) en informatie te verstrekken (educatie).

Urban Clinic Antwerpen

Onze opdracht

We beschouwen het onze opdracht om een probleem te omschrijven (diagnose), samen een plan voor zorg en begeleiding op te stellen (therapie) en informatie te verstrekken (educatie).s

Ons aanbod

Urban Clinic biedt ambulante medische en para-medische zorg aan personen, kinderen en volwassenen, die hun gezondheid willen verbeteren of een probleem willen oplossen.

Onze stuctuur

De structuur is minimalistisch om de essentie te koesteren: het contact tussen mensen en dienstbaarheid in een nieuwe, dynamische woonomgeving. Contact is direct en laagdrempelig. Wachttijden worden minimaal gehouden.

Praktijk ruimte
4
Praktijk ruimtes
Stoelen in de wachtzaal
12
Stoelen in de wachtzaal
Therapeuten
13
Therapeuten
Kleurtjes
78
Kleurtjes in de wachtzaal